“A fi împreună este un început,
A rămâne împreună este un progres,
A lucra împreună este un succes !”
Henry Ford

VÂNZARE MĂCINĂTURĂ MASĂ PLASTICĂ

Deșeurile de mase plastice sunt sortate în funcție de polimer și culoare, curățate și măcinate până la diametrul de 8-12 mm. Măcinătura este ambalată în saci mari de rafie (500-1000 kg) și depozitată pe paleți de lemn, protejată de umiditate și praf. Vindem pe piața internă și externă măcinături din următoroarele categorii de polimeri : HDPE , PP ,PS ,ABS , PC , PC/ABS byebland , PMMA , PA 6 si PA 66, SAN , ASA ,POM ,PVC etc.

SERVICII

Oferim servicii de procesare -măcinare, societăților care generează deșeu de masă plastică și doresc să-și reintroducă propriul deșeu în procesul de fabricație, dar nu dețin mori și personal calificat în acest sens.

Asiguram  lector si  suport instructiv    pentru desfasurarea de cursuri de formare si specializare  , webinarii si workshopuri in domeniul extins al RECICLARII si al  MASELOR PLASTICE .

Lector : ing Daniela Ene

Suntem interesati de colaborare cu firme care asigura organizarea cursurilor si a evenimentelor cu aceasta tematica .

 Oferim consultanta in domeniul reciclarii maselor plastice 

Acest serviciu se adreseaza in special generatorilor de deseuri din plastic care doresc sa-si evalueze deseurile produse , sa-si reduca cat mai mult posibil costurile  si sa obtina beneficii prin comercializarea deseurilor catre firme autorizate.

Scroll Up